Siirry suoraan sisältöön

Hae eläkeikäisten syöpään sairastuneiden yksilökurssille!

Nautitaan elämästä -eläkeikäisten syöpään sairastuneiden yksilökurssi järjestetään 25-29.10.2021, paikkana Rokua Health & Spa Hotel Rokualla. Hakuaika kurssille päättyy 13.9.2021.

Kurssille valitaan 10 osallistujaa hakemuksen ja haastattelun perusteella. Kohderyhmänä syövän sairastaneet tai syöpää sairastavat eläkeikäiset 63-vuotiaat ja iäkkäämmät. Mikäli haluat uutta buustia elämääsi ja haluat löytää elämänilon yhdessä muiden samassa elämän tilanteessa olevien kanssa kauniissa ympäristössä, hae mukaan.

Olet suhteellisen hyväkuntoinen ja voit liikkua ilman apuvälineitä. Kurssilla oleillaan mahdollisimman paljon ulkona, retkeillään ja haetaan tekemisen ilosta itselle voimaa. Löydetään luonto uutena voimaantumismuotona tai löydetään luonto uudelleen. Rauhallisessa ympäristössä on aikaa pohtia omaa sairautta ja omaa tilannetta. Etsitään omia nykyisiä tai tulevia tekemisen muotoja oman hyvinvoinnin lisäämiseksi. Kurssilla on myös tietopuolista asiaa sekä omaan fyysiseen hyvinvointiin liittyviä harjoitteita kuten tasapainoa ja liikkuvuutta. Kurssin ohjaajina toimivat Pohjois-Suomen Syöpäyhdistyksen neuvontahoitajat Virpi Sipola ja Kaisa Pahtakari.

Osallistuminen kurssille on maksutonta. Kurssia rahoittaa Stea.

Kurssille haetaan täyttämällä Syöpäjärjestöjen paperinen hakulomake, jonka löydät täältä. Hakulomake postitetaan osoitteeseen: Virpi Sipola / Pohjois-Suomen Syöpäyhdistys, Rautatienkatu 22 B 13, 90100 Oulu.

Lisätietoja kurssista antaa Virpi Sipola p. 0400 944 263 tai virpi.sipola@pssy.org

Lue lisää yhdistyksen kursseista täältä.