Tärkeä tiedote koronaviruksesta ja yhdistyksen toiminnasta!

Hyvä Pohjois-Suomen Syöpäyhdistys ry:n toimintaan osallistuva

Haluamme osaltamme ennaltaehkäistä koronaviruksen leviämistä. Pohjois-Suomen Syöpäyhdistyksen hallitus on päättänyt toistaiseksi lopettaa yhdistyksen vertaistukiryhmien sekä osastojen kokoontumiset. Tiedotamme uudelleen kun tapaamisia on jälleen turvallista järjestää.

Mikäli epäilet altistumista koronavirukselle, ole välittömästi yhteydessä paikkakuntasi terveydenhuoltoon esimerkiksi puhelimitse tai chatin kautta. Älä mene paikan päälle. Seuraa viranomaisohjeistusta. Suomessa viranomaisohjeistuksesta vastaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. Ulkoministeriö vastaa matkustusohjeista ja maakohtaisista matkustustiedotteista.

Lisätietoja yhdistyksen osalta antaa toiminnanjohtaja Seppo Rajaniemi 0400 293 136, seppo.rajaniemi(at)pssy.org