Siirry suoraan sisältöön

Tule meille töihin; haemme neuvontahoitajaa!

Pohjois-Suomen Syöpäyhdistys ry on Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenjärjestö ja osa Syöpäjärjestöjä. Toiminnan tarkoituksena on edistää syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä hyvinvointia, sekä toteuttaa syöpätauteihin liittyvää neuvonta- ja valistustyötä. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Pohjois-Suomi.

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan puolipäivätyöhön Ouluun

NEUVONTAHOITAJAA

Neuvontahoitajan tehtäviin kuuluvat muun muassa syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tuki ja neuvonta sekä terveyden edistämiseen ja syövän ennaltaehkäisyyn liittyvät tehtävät.

Edellytämme hakijalta sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan koulutusta, itsenäistä ja järjestötyöhön soveltuvaa työotetta, kokemusta syöpäsairaanhoidosta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme syöpähoitotyön erikoistumisopintoja sekä terveyden edistämiseen ja järjestötyöhön liittyvää kokemusta. Työ sisältää matkustamista, joten valittavalta edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttöä. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Palkkaus määräytyy Sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 31.10.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen seppo.rajaniemi@pssy.org.  Todistusjäljennökset ammattitutkinnon suorittamisesta sekä muista todistuksista pyydetään toimittamaan myöhemmin. Työ alkaa tammikuun alussa 2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Seppo Rajaniemi p. 0400 293 136, ma 18.10. klo 9-10, ke 20.10. klo 13-15, ti 26.10. klo 12-14 ja pe 29.10. klo 9-10.