Kajaanin osasto

Kajaanin osasto kokoontuu kerran kuukaudessa. Kaikki tapahtumat peruttu toistaiseksi koronaviruksen vuoksi

Kajaanin osaston puheenjohtaja Ritva Heikura,
puh. 041 3097111, ritu.heikura(at)gmail.com

Kokoonnumme kerran kuukaudessa aina kuukauden viimeinen torstai. Ilmoitamme tapaamisista Koti-Kajaanin järjestöpalstalla edellisen viikon keskiviikon lehdessä.

Seuraa meitä Facebookissa!

Kevät 2020 kaikki tapahtumat peruttu toistaiseksi koronaviruksen vuoksi.

Kajaanin osaston kuukausitapaamiset ovat seuraavasti:

Vertaistuki-illat

Vertaistuki-illat Kajaanin perhekeskuksessa kuukauden ensimmäisenä torstaina. Vuoden 2020 ensimmäinen kokoontuminen x.x.xx klo xx Koivukoskenkatu 14.

Liikuntaryhmät

Kuntosali- ja vesiliikuntavuorot tiistaisin alkaen x.x.xx klo xx ja sen jälkeen vesijumppa/-juoksu klo xx.xx, Kajaanin Kaukaveden vesiliikuntakeskuksessa, Jokikatu 5. Ryhmäpukeutumistila naisten puolella varattu osaston käyttöön ko. ajaksi.

Keilailu torstaisin alkaen xx.x.xx  klo xx, Kajaanin keilahallilla, varaa aika Pekalta puh. 045 202 4914.