Kuivaniemen osasto

Kuivaniemen osasto kokoontuu kerran kuussa. Koronavirus huomioidaan osaston toiminnassa, voit kysyä tarkempia tietoja toiminnasta osaston vetäjältä.

Puheenjohtaja Kaarina Karhu

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

• 22.9. klo 10.00-15.00 Roosa nauha kampanjan aloitus Apteekin edessä. Myynnissä uusia Roosa nauhoja (5 €/kpl), kahvitarjoilu.
  • 3.10. klo 18.00 Kuivaniemen Liikuntahallin kerhohuoneella (Mattilantie 1) avoin yleisöluento. Lääkäri Pekka Honkanen luennoi hyvän ikääntymisen nikseistä. Tilaisuudessa kahvitarjoilu ja mahdollisuus ostaa oma Roosa nauha. Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Osasto ilmoittelee järjestämistään tapahtumista kunnan ilmoitustaululla ja kauppojen ilmoitustauluilla.

Mitä osasto tekee?

• kutsuu eri alojen asiantuntijoita luennoimaan kerhotapaamisiin
  • ohjaa potilaita ja läheisiä yhdistyksen järjestämille sopeutumisvalmennuskursseille
  • tarjoaa syöpään sairastuneelle mahdollisuuden hierontaan, kampaamokäyntiin tai jalkahoitoon 1 kerta/vuosi
  • tukee rintasyöpäpotilasta proteesirintaliivien hankinnassa
  • kannustaa väestöä vastuullisempaan käyttäytymiseen edistämällä terveyttä
  • tarjoaa mukavan porukan, jossa on mahdollisuus keskustella ajankohtaisista asioista, kahvitella ja nauttia yhdessäolosta
  • pitää lauluiltoja ja tekee konserttimatkoja
  • järjestää myyjäisiä ja osallistuu yhdistyksen keräyksiin sekä arvanmyyntiin
  • tekee lahjoituksia syöpäpotilaille ja hoivakodille ym.

Osaston rahoitus koostuu keräyksistä ja muista lahjoituksista.

Osasto on tarkoitettu syöpäpotilaille, omaisille ja kaikille asiasta kiinnostuneille. Tule mukaan ja tuo tuttavasikin!

Lisätietoja antavat:
Kaarina, p. 040 413 2486