Kuivaniemen osasto

Kuivaniemen osasto kokoontuu kerran kuussa. Koronavirus huomioidaan osaston toiminnassa, voit kysyä tarkempia tietoja toiminnasta osaston vetäjältä.

Puheenjohtaja Kaarina Karhu
p. 040 413 2486

Lokakuun kerhotapaaminen 5.10.2020 klo 18.00 Liikuntahallin kerhotilassa (Mattilantie 1). Kerhossa mukana Kemin kriisikeskus Turvapoijun kriisityöntekijät Silja Junes ja Maria-Riitta Saares kertomassa aiheesta ”Kriisit ja niistä selviytyminen”. Kahvitarjoilu, tervetuloa!

Osasto ilmoittelee järjestämistään tapahtumista kunnan ilmoitustaululla ja kauppojen ilmoitustauluilla.

Mitä osasto tekee?

• kutsuu eri alojen asiantuntijoita luennoimaan kerhotapaamisiin
  • ohjaa potilaita ja läheisiä yhdistyksen järjestämille sopeutumisvalmennuskursseille
  • tarjoaa syöpään sairastuneelle mahdollisuuden hierontaan, kampaamokäyntiin tai jalkahoitoon 1 kerta/vuosi
  • tukee rintasyöpäpotilasta proteesirintaliivien hankinnassa
  • kannustaa väestöä vastuullisempaan käyttäytymiseen edistämällä terveyttä
  • tarjoaa mukavan porukan, jossa on mahdollisuus keskustella ajankohtaisista asioista, kahvitella ja nauttia yhdessäolosta
  • pitää lauluiltoja ja tekee konserttimatkoja
  • järjestää myyjäisiä ja osallistuu yhdistyksen keräyksiin sekä arvanmyyntiin
  • tekee lahjoituksia syöpäpotilaille ja hoivakodille ym.

Osaston rahoitus koostuu keräyksistä ja muista lahjoituksista.

Osasto on tarkoitettu syöpäpotilaille, omaisille ja kaikille asiasta kiinnostuneille. Tule mukaan ja tuo tuttavasikin!

Lisätietoja antavat:
Kaarina, p. 040 413 2486