Kuivaniemen osasto

Kuivaniemen osasto kokoontuu kerran kuussa.

Puheenjohtaja Kaarina Karhu
p. 040 413 2486

Syyskauden toiminta alkaa kokoontumisella vanhustentalon kerhohuoneella 2.9.2019 klo 18.00, 7.10 klo 16.00 (huomioi poikkeuksellinen aloitusaika), 4.11.klo 18.00. Ihotautilääkäri Heikki Salon luento ke 9.10. klo 18.00 Kuivaniemen liikuntahallin kerhohuoneella. Tervetuloa!

24.9. alkaen klo 10.00 Roosa nauhojen myyntitapahtuma Kuivaniemen Kukka-Pirtin edustalla. Tarjolla myös pullakahvit, tervetuloa joukolla mukaan!

4.12. Joulumyyjäiset alkaen klo 11.00, vanhustentalon kerhotilassa.

Osasto kokoontuu kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 18.00 Kuivaniemen vanhustentalon kerhohuoneella. Osasto ilmoittelee järjestämistään tapahtumista kunnan ilmoitustaululla ja kauppojen ilmoitustauluilla.

Mitä osasto tekee?

• kutsuu eri alojen asiantuntijoita luennoimaan kerhotapaamisiin
  • ohjaa potilaita ja läheisiä yhdistyksen järjestämille sopeutumisvalmennuskursseille
  • tarjoaa syöpään sairastuneelle mahdollisuuden hierontaan, kampaamokäyntiin tai jalkahoitoon 1 kerta/vuosi
  • tukee rintasyöpäpotilasta proteesirintaliivien hankinnassa
  • kannustaa väestöä vastuullisempaan käyttäytymiseen edistämällä terveyttä
  • tarjoaa mukavan porukan, jossa on mahdollisuus keskustella ajankohtaisista asioista, kahvitella ja nauttia yhdessäolosta
  • pitää lauluiltoja ja tekee konserttimatkoja
  • järjestää myyjäisiä ja osallistuu yhdistyksen keräyksiin sekä arvanmyyntiin
  • tekee lahjoituksia syöpäpotilaille ja hoivakodille ym.

Osaston rahoitus koostuu keräyksistä ja muista lahjoituksista.

Osasto on tarkoitettu syöpäpotilaille, omaisille ja kaikille asiasta kiinnostuneille. Tule mukaan ja tuo tuttavasikin!

Lisätietoja antavat:
Kaarina, p. 040 413 2486