Rovaniemen vertaistukiryhmät

Rovaniemellä kokoontuvat mm. Rautarouvat- ja Teräsmiehet-vertaistukiryhmät.

Syöpään sairastuneiden miesten ryhmä Teräsmiehet

Avoin keskustelu- ja vertaisryhmä kokoontuu pääsääntöisesti joka kuukauden toinen torstai klo 14.00 Pohjois-Suomen Syöpäyhdistyksen tiloissa Korkalonkatu 18 Rovaniemi

Vuoden 2017 tapaamiset:
7.9.  Erikoislääkäri Juha Lantto Lapin sairaanhoitopiiristä kertoo syövästä ja sen hoidoista. Timo Leppälä, puukkojen keräilijä ja rakentelija, kertoo Marttiinin puukoista ja tehtaan historiasta.
5.10.  Sukututkimus, asiaa ja kokemuksia; Timo Koskinen, aktiivinen harrastaja.
9.11.  Kävely kevyemmäksi. Ikäinstituutin kotivoimisteluohjelma, ohjaa Salme Leppälä. Keskustelua liikunnan merkityksestä terveyden ylläpitämisessä.
14.12. Kuvia ja kertomuksia vanhasta Rovaniemestä; Timo Koskinen.

Lisätietoja: Paavo, puh. 040 7060 648

Syöpään sairastuneiden naisten ryhmä Rautarouvat

Avoin keskustelu- ja vertaisryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa maanantai-iltaisin klo 18.00 Pohjois-Suomen Syöpäyhdistyksen tiloissa, Korkalonkatu 18 Rovaniemi.

18.9.2017 Minun tarinani. Tutustumista ja kahvittelua.
16.10.2017 Naisellisuus ja sen merkitys.
13.11.2017 Kaamoksesta voimaa arkeen. Lymfatuokio.
11.12.2017 Joulun odotusta ja mielenrauhaa. Lymfatuokio.

Kokoontumisista ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan myös Uuden Rovaniemen seurapalstalla.

Lisätietoja: Hanna, puh. 0400 975 626

Palliatiivisessa hoidossa olevien vertaisryhmä Elämässä kiinni

Vertaisryhmä sinulle

• jonka syöpä ei parantunutkaan ja hoidot jatkuvat