Haukiputaan osasto

Haukiputaan osasto järjestää monipuolista virkistystoimintaa potilaille ja läheisille.

Puheenjohtaja Leena Liedes
Puh. 040 7184 169
liedesleena(at)gmail.com

• Kuukausitapaamiset kk:n viimeinen tiistai klo 13-15 seurakuntakeskuksen Frosterus-salissa (tammi-huhtik., elo-marrask.). Tietoa yhdistyksen toiminnasta, keskustelua, kahvittelua, bingo ja eri alojen asiantuntijoita vieraana.
  • Bocciaa pelataan perjantaisin klo 14-16. Jatulin liikuntasalissa lohko A, alkaen 12.10 (9.11 ei pelata).
  • Pikkujoulut Ravintola Nallikarissa ke 5.12. klo 17 alkaen. Bussikuljetus Haukiputaalta. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen Hilkalle 041 4633 527 viimeistään 16.11.
  • Järjestämme virkistystä ja retkiä syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen.

Osasto ilmoittaa tapahtumista ja aikatauluista Oulu-lehden ja Rantapohjan seuratoimintapalstoilla.

Tervetuloa mukaan toimintaan!