Haukiputaan osasto

Haukiputaan osasto järjestää monipuolista virkistystoimintaa potilaille ja läheisille.

Puheenjohtaja Leena Liedes
Puh. 040 7184 169
liedesleena(at)gmail.com

• Vuosikokous tiistaina 29.1.2019 klo 13.00 Srk-keskuksessa. Tervetuloa mukaan!
  • 26.2.2019 kuukausitapaamisessa mukana Suomen Syöpäyhdistyksen terveyden edistämisen asiantuntija Tiina Lahdenperä.
  • Kuukausitapaamiset kk:n viimeinen tiistai klo 13-15 seurakuntakeskuksen Frosterus-salissa (tammi-huhtik., elo-marrask.). Tietoa yhdistyksen toiminnasta, keskustelua, kahvittelua, bingo ja eri alojen asiantuntijoita vieraana.
  • Bocciaa pelataan perjantaisin klo 14-16. Jatulin liikuntasalissa lohko A, alkaen 11.1.
  • Järjestämme virkistystä ja retkiä syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen.

Osasto ilmoittaa tapahtumista ja aikatauluista Oulu-lehden ja Rantapohjan seuratoimintapalstoilla.

Tervetuloa mukaan toimintaan!