Oulun osasto

Oulun osasto järjestää monipuolista toimintaa läpi vuoden. Kaikki tapahtumat on peruttu toistaiseksi koronaviruksen vuoksi.

Puheenjohtaja Pentti Kallio
Puh. 0400 441 322, osaston puh. 050 3721 847
pentti.kallio1(at)gmail.com

Villa Toivon keskiviikot

Kokoonnumme elokuussa keskiviikkoisin klo 12-14 Villa Toivon pihalla, osoitteessa Kaljaasintie 6. Tule paikalle terveenä, huolehditaan 1-2 metrin turvaväleistä ja käsien desinfioinnista.

Tuettu loma Ikaalisten Kylpylään 2.-7.11.2020 PERUTTU

Loma peruttu Ikaalisten Kylpylän toiminnan loppumisen vuoksi.

Liikuntaryhmä

Kokoontuu Raksilan uimahallin liikuntasalissa (II-kerros) xx klo xx. Porttikoodi 6077#.

Kuntosaliryhmä

Kokoontuu Oulun Urheilutalolla salissa K2 xx klo xx. Alkaen xx ja jatkuu xx asti.

Maksu liikunta- ja kuntosaliryhmästä on yhteensä 20€/kausi.

Torstaikerho Aleksinkulmassa (Pohjansali, II krs)

Syksyn ohjelman aika taulu ilmoitetaan myöhemmin

Kerhossa on vapaamuotoista ohjelmaa kahvikupin ääressä (3€), asiantuntijavierailuja ym. sekä pienet arpajaiset, joihin toivomme jäsenten tuovan arvottavaa.

Askartelu- ja keskustelukerho

Kokoontuu Aleksinkulman Väinö-salissa (II krs)  klo xx alkaen xx ja jatkuen kevääseen saakka. Jatkossa joka toinen parillisen viikon keskiviikko. Kerhossa keskustellaan, tehdään käsitöitä ja askarellaan.

Hyvä tietää osaston toiminnasta:

• toimintaa järjestään jäsenten toivomusten mukaan, esimerkiksi yhteisiä matkoja, retkiä ja virkistyslomia
  • toiminnasta ilmoitetaan Forum24 -lehden seurat toimivat -palstalla
  • osaston vapaaehtoinen tukimaksu on 10 €
  • toiminnasta voi kysyä Pentti Kalliolta p. 0400 441 322, Oulun osaston puh. nro 050 372 1847

Oulussa toimii myös lukuisia vertaisryhmiä eri potilasryhmille.

Tutustu tarkemmin vertaisryhmiin