Ylitornion osasto

Ylitornion osasto kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen maanantai. Kaikki tapahtumat peruttu toistaiseksi koronaaviruksen vuoksi.

Puheenjohtaja Anja Pulkkinen
anja.pulkkinen(at)pp2.inet.fi

Kerho kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen maanantai Seurakuntakodilla toukokuulle asti. Kesätauon jälkeen kerho aloittaa jälleen elokuussa.

Tiistaina 18.2.2020 alkaen klo xx kokoonnutaan yhdessä uimaan Kuntotalolle. Vaihtoehtoisesti voit käydä kuntosalilla, myös sisääntuloaulan hierontatuolit käytössä. Jäsenille maksuton. Jos sinulla ei ole vielä Kuntotalon asiakaskorttia, voit lunastaa sen kassalta (5€).

Osasto tukee jäsentensä liikunnallisia harrastuksia maksamalla yhden uimahalli- tai kuntosalimaksun viikossa toistaiseksi. Tarkemmat ohjeet Anja Pulkkiselta, puh. 0400 688 617.

Kokoontumisista ja muista tapahtumista tiedotetaan Ylitorniolla tapahtuu -palstalla Meän Tornionlaakso-lehdessä.

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan ja kehittämään paikallista toimintaamme!